مواد لازم برای کروسان گردویی

  • 230 گرم کره
  • 23 0 گرم پنیر خامه ای
  • 2 قاشق غذاخوری شکر
  • 1/2 قاشق چای خوری نمک
  • 2 پیمانه آرد
  • 1 عدد بزرگ تخم مرغ
  • 1 پیمانه گردو
  • 1/2 پیمانه شکر قهوه ای

کروسان گردویی

 

طرز تهیه کروسان گردویی

گردو را ریز خرد کنید. لازم است که خمیر را حداقل به مدت 2 ساعت و حداکثر تا 2 روز در یخچال قرار دهید. با این میزان مواد 32 عدد نان کوچک خواهید داشت.

با همزن برقی، کره و پنیر خامه ای (هر دو به دمای محیط) را به همراه شکر و نمک به خوبی با هم بزنید. آرد را به آن ها اضافه کنید و تا خمیر شکل بگیرد، بزنید. خمیر را به دوقسمت تقسیم کنید . آن ها را باز کنید و هر یک را در کیسه ی پلاستیکی بپیچید و برای 2 ساعت تا 2 روز در یخچال قرار دهید(می توانید این خمیر را تا 3 ماه فریز کنید).

 

از قبل فر را با حرارت 170 درجه سانتی گراد گرم کنید. در 2 سینی فر کاغذ روغنی پهن کنید. برای رویه کروسان ها،تخم مرغ را با 1 قاشق چای خوری آب، خوب بزنید.هر بار با یک بخش از خمیر کار کنید. خمیر را روی کاغذ روغنی آرد پاشی شده، به شکل دایره ای به پهنای حدود نیم سانتی متر و قطر 30 سانتی متر باز کنید. در صورت نیاز بر روی آن کمی آرد بپاشید. یک بشقاب بزرگ روی خمیر قرار دهید و کناره های اضافی خمیر را ببرید. با قلمو روی سطح خمیر از تخم مرغ زده شده بمالید و به صورت یکدست گردو و شکر قهوه ای بپاشید.

 


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

فروش فلزیاب لورنز 09114535475 بیمه پارسیــــــــان - نمایندگی زارع امیــن کلاس آموزش دفاع شخصی دوره تخصصی دفاع فردی در تهران پیکاسو طرح خشکسالی سرفیس استوک تجهیزات آزمایشگاهی دانلود آهنگ و فیلم , سریال سلام به سایت ویدیو کلوپ نیما خوش آمدید